Fietsen in Limburg met overnachting

Limburg, en dan met name Zuid-Limburg, is een ideaal uitgangspunt voor uitdagende fietstochten. Het heuvelachtige landschap is een pure uitdaging voor zowel de beginnende als gevorderde fietsliefhebber. Met een overnachting erbij heeft u het perfecte uitstapje in eigen land. Lees verder wat fietsen in Zuid-Limburg te bieden heeft.

Waarom een fietsvakantie Zuid-Limburg?

Fietsen in Zuid-Limburg is voor iedereen toegankelijk. U kunt kiezen voor een van de gezellige tourtochten door het Limburgse landschap op een gewone fiets (wel met versnelling!). Fiets door het Heuvellang en ontdek gezellige dorpjes en steden, die worden afgewisseld met prachtige landschappen. Maak af en toe een stop bij een leuk terras of café, of ga lekker picknicken aan de oever van de Gulp of Voer. Dus ook zeker voor de recreatieve fietser is fietsen in Zuid-Limburg ideaal voor een actieve maar toch ontspannende fietsvakantie.

Voor de echte actievelingen zijn er ook genoeg mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld gps-tracks volgen met een racefiets of mountainbike. Ook kunt u een gedeelte van de Touretappe uit 2006 fietsen, de Amstelgoldrace. Een andere leuke route is een fietstocht in de mergelgrotten, een heel bijzondere ervaring. Er zijn genoeg uitdagende fietstochten in voor uw fietsvakantie in Zuid-Limburg!

Fietsvakantie Zuid-Limburg

Het is allemaal mogelijk in de omgeving van de vakantiewoningen van de Wijngaard, ze liggen allemaal centraal in het Limburgse fietsnetwerk. Fietsen in Limburg met overnachting zorgt ervoor dat u meer van deze fantastische fietsregio kunt verkennen. Wij verhuren de mooiste vakantiehuizen in Zuid-Limburg en onderscheiden ons door alleen eigen huizen te verhuren. Hierdoor boekt u dus direct bij de eigenaar. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over leuke fietsroutes. Bekijk alle beschikbare vakantiewoningen en boek direct uw fietsvakantie Zuid-Limburg.