Vakantiehuizen 30 personen

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 30 personen? En dat ook nog eens op een aantrekkelijke locatie, inclusief alle faciliteiten en veel activiteiten in de buurt? Wij helpen u bij de Wijngaard graag verder. Onze groepsaccommodaties zijn ideaal voor een bruiloft, familie of vrienden bijeenkomst of bedrijfsuitje.

Accommodaties speciaal voor grote groepen

Een paar dagen weg regelen voor 30 personen kost flink wat tijd. Welke locatie is geschikt? Heeft iedereen vervoer? Welke activiteiten zijn er te doen? En dan hebben we het nog niet eens over het regelen van een 30 persoons vakantiehuis. Gelukkig hoeft u zich daar weinig zorgen over te maken. We hebben namelijk al een mooie voorselectie gemaakt met groepsaccommodaties, speciaal voor groepen met 30 personen. Bekijk ze hieronder:
 

Alle faciliteiten voor een grote groep

Onze groepsaccommodaties voor 30 personen zijn voorzien van alle faciliteiten. Denk aan een grote keuken om alles voor grotere groepen te faciliteren, voldoende slaap- en badkamers, voldoende parkeergelegenheid en grote leefruimtes. Zo voelt een verblijf voor 30 personen als een echte vakantie voor iedereen. Daarnaast zijn er vele extra’s mogelijk zoals kinderbedjes, linnenpakketten en haardhout.

Groepsaccommodatie 30 personen boeken? Regel het bij de Wijngaard

Uw weekend, midweek of week weg met 30 personen boekt u gemakkelijk op onze website. Kies uw favoriet, bekijk de beschikbaarheid en prijzen en vul ten slotte uw gegevens in.

Heeft u speciale wensen voor uw verblijf, of zit uw ideale groepsaccommodatie niet in onze selectie? Neem dan contact met ons op voor een oplossing op maat. Dit kan via de chat functionaliteit op onze website, mail of telefonisch door te bellen naar +31 (0) 434501180.
 

Vakantiehuizen | Vakantiehuizen 30 personen: