Vakantiehuizen 24 personen

Onderstaand vindt u ons complete aanbod van vakantiehuizen waar u met groepen tot maximaal 24 personen terecht kunt. Al deze vakantiehuizen bevinden zich in Zuid-Limburg en bieden u het uiterste comfort voor een vakantie met een grote groep. In deze rustige omgeving zijn genoeg activiteiten te vinden die ook met grote groepen te doen zijn. Zo zijn er erg veel activiteiten in de prachtige natuur van Zuid-Limburg.

Met 24 personen naar zuid-limburg

Wat de gelegenheid ook is dat u met een groep van maximaal 24 personen een verblijf boekt in Zuid-Limburg. Bij de Wijngaard hebben wij altijd een passende oplossing om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Staat deze oplossing niet tussen onderstaande vakantiehuizen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een oplossing op maat. Dit kan via de chat, de mail of telefonisch.

Vakantiehuizen voor groepen tot 24 personen

Wat kunt u verwachten bij een vakantiehuis waar u met maximaal 24 personen kunt overnachten? Uiteraard staan wij garant voor een uitstekende service en geen gebrek aan faciliteiten. Zo vindt u voldoende slaapkamers en badkamers in deze vakantiehuizen om alle gasten een comfortabel verblijf te bieden. Vaak is er ook een grote keuken aanwezig en bij goed weer kunt u met de hele groep in de tuin dineren. U kunt bij ons altijd betalen per bank en wij bieden een laagste prijs garantie voor de vakantiehuizen die wij aanbieden. Heeft u vragen of speciale wensen voor een van onze vakantiehuizen voor 24 personen dan horen wij dat graag en zullen wij ons uiterste best doen om u in deze te voorzien.