Vakantiehuizen 20 personen

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 20 personen? Dan bent u bij de Wijngaard aan het juiste adres. We hebben om het u gemakkelijk te maken al een mooie selectie gemaakt van vakantiehuizen die hier perfect voor zijn. Van een weekend in Zuid-Limburg tot een midweek genieten met vrienden of familie in de Belgische Ardennen! Onze groepsaccommodaties zijn perfect geschikt voor gelegenheden zoals een bruiloft, familie of vrienden bijeenkomst of bedrijfsuitje.

Uw groepsaccommodatie perfect geregeld

Een vakantiehuis voor 20 personen is niet zomaar gevonden. Locatie, faciliteiten, activiteiten in de omgeving, parkeerplaatsen: het zijn allemaal zaken om rekening mee te houden voor een vakantie met een grote groep. We maken uw zoekproces naar een 20 persoons vakantiehuis graag wat gemakkelijk! Bekijk hieronder al onze vakantiehuizen voor 20 personen:
 

De faciliteiten van onze vakantiehuizen

Onze vakantiehuizen voor 20 personen zijn van alle gemakken voorzien. Van huisjes met wellness voorzieningen zoals een zwembad of sauna, speelgelegenheden voor kinderen, terrassen buiten of een ruime keuken om zelf maaltijden in te kunnen bereiden.

Groepsaccommodatie 20 personen boeken? Regel het bij de Wijngaard

Uw weekend, midweek of week weg met 20 personen boekt u gemakkelijk op onze website. Wij onderscheiden ons door enkel onze eigen huizen te verhuren, zo staan we dicht bij onze gasten en bent u voordeliger uit. 

Heeft u bijvoorbeeld speciale wensen voor uw verblijf? Of vragen over mogelijke activiteiten in de buurt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de chat functionaliteit op onze website, mail of telefonisch door te bellen naar +31 (0) 
434501180.