Vakantiehuizen 18 personen

Een weekend, midweek of week weg met 18 personen? Bij de Wijngaard hebben we al een mooie selectie gemaakt van accommodaties die hier perfect voor zijn. Van een luxe vakantiehuis in een park tot een idyllisch gelegen landgoed! Al onze vakantiehuisjes bevinden zich op de mooiste plekken in Zuid-Limburg, de Belgische Ardennen en het Land van Herve.

Groepsaccommodaties voor 18 personen op een rijtje

Een vakantiehuis voor 18 personen moet aan vele wensen voldoen. Zoals een aantrekkelijke locatie, veel activiteiten in de buurt en genoeg slaap- en badkamers. We maken uw zoekproces graag wat gemakkelijker, met onze selectie van vakantiehuizen die geschikt zijn voor 18 personen. Bekijk ze nu hieronder:
 

De voorzieningen in onze vakantiehuisjes

Alle vakantiehuizen van de Wijngaard zijn uniek. Van huisjes met een sfeervolle open haard, zwembad, parkeergelegenheid of soms zelfs met een heuse tennisbaan. In al onze groepsaccommodaties voor 18 personen geniet u van alle comfort en services. Zo voelt het voor de hele groep als een echte vakantie zonder zorgen. Ook zijn er vele extra’s mogelijk zoals kinderbedjes, haardhout of een linnenpakket.

Vakantiehuis 18 personen boeken? Regel het bij de Wijngaard

Op onze website is het direct mogelijk om uw 18 persoons vakantiehuis te boeken. Selecteer uw favoriet, bekijk de beschikbaarheid en prijzen en vul ten slotte uw gegevens in. Dan is het tijd voor de vakantie voorpret, want uw vakantiehuis is geboekt!

Heeft u speciale wensen voor uw verblijf? Of heeft u nog andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de chat functionaliteit op onze website, mail of telefonisch door te bellen naar het nummer +31 (0) 434501180.