Vakantiehuizen 10 personen

Bent u op zoek naar een 10 persoons vakantiehuis? Dan bent u bij de Wijngaard aan het juiste adres. Al onze vakantiehuizen bevinden zich op sfeervolle plekken in onder andere Zuid-Limburg, de Belgische Ardennen en het Land van Herve. Een verblijf in een van onze 10 persoons huisjes staat garant voor veel gezelligheid met vrienden en familie, comfort, volop activiteiten in de buurt en genieten van de prachtige natuur in de buurt.

Genieten met een grote groep

Het regelen van een weekend, midweek of zelfs een week weg met 10 personen is vaak een hele klus. Welke activiteiten zijn er mogelijk in de buurt? Wat zijn de wensen van iedereen? Wat doen we met het eten? Gelukkig is er één ding waar u zich geen zorgen over hoeft te maken: uw groepsaccommodatie voor 10 personen! Bij de Wijngaard bieden we altijd een passende oplossing om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bekijk hieronder al onze vakantiehuizen voor 10 personen: 
 

Faciliteiten van onze 10 persoons huisjes

Alle vakantiehuizen op onze website zijn uniek. Van een vakantiehuis met eigen tennisbaan, een idyllische locatie in een bos tot overdekte speelruimtes voor kinderen. Voor al onze 10 persoons vakantiehuizen doen we er alles aan om een comfortabel verblijf voor onze gasten te verzorgen.

Vakantiehuis 10 personen boeken? Regel het bij de Wijngaard

Uw weekend, midweek of week weg met 10 personen boekt u gemakkelijk op onze website. Kies uw favoriete vakantiehuis, bekijk de beschikbaarheid en prijzen, vul uw gegevens in – en klaar! Tijd om te genieten.

Heeft u speciale wensen voor uw verblijf, of zit uw ideale vakantiehuis niet in onze selectie? Neem dan contact met ons op voor een oplossing op maat. Dit kan via de chat functionaliteit op onze website, via mail of telefonisch door te bellen naar +31 (0) 434501180.