Overzicht van onze vakantiehuizen

Om een vakantiehuis te huren is er geen mooiere plek dan Zuid-Limburg. Het Limburgse landschap staat bekend om zijn prachtige bossen, uitgestrekte weilanden en groene heuvels. Of wat te denken van de Bourgondische gezelligheid of de vele internationale topattracties. Niet voor niets verhuurt De Wijngaard hier een groot aantal luxe vakantiehuizen. Een perfecte uitvalsbasis voor zowel de actieve vakantiegangers als de natuurliefhebbers. 

Het grote voordeel van de vakantiehuizen van De Wijngaard is dat ze plaats bieden aan groepen van 12 tot 30 personen. Bovendien zijn de luxe vakantiehuizen van alle gemakken voorzien zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Of u nu een weekendje weg heeft gepland met uw fietsclub of een weekje met uw familie wilt genieten van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft? Een vakantiehuis huren doet u bij De Wijngaard. De landhuizen hebben bovendien een bijzondere karakteristieke uistraling, wat weer bijdraagt aan de ultieme vakantiebeleving. U waant zich haast in buitenlandse sferen. 

Limburg en omgeving

Met al het natuurlijk schoon, de preparken, grotten en festivals heeft de omgeving genoeg te bieden voor jong en oud, actief of recreatief. Omliggende steden zoals Valkenburg en Maastricht zorgen er daarnaast voor dat ook de shoppers op hun wenken worden bediend. Als dat nog niet genoeg is liggen zowel België als Duitsland op een steenworp afstand. Een vakantiehuis in Limburg. Wat wilt u nog meer?

Gemakkelijk online reserveren

Wilt u direct een bepaalde woning reserveren of de beschikbaarheid checken? Dat kan. Gebruik daarvoor per huis het online reserveringssysteem. Komt u er zelf niet uit of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen gaan we graag op zoek naar een woning die perfect aansluit bij uw wensen.