Onze bungalows in Gulpen, Zuid-Limburg

Bent u opzoek naar een mooie bungalow in Gulpen? Dan bent u bij de Wijngaard aan het juiste adres. Ons bungalowpark ligt in Gulpen in ‘the Dutch Mountains’ en is een van de mooiste delen van Zuid-Limburg. Vanuit de bungalows kijk je uit over de camping met een zwembad en veel speelmogelijkheden voor de kleintjes. Maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Bekijk onderstaand onze beschikbare bungalows in Zuid-Limburg.

Bungalowpark in Gulpen

Ons bungalowpark ligt in het mooiste gebied van Limburg. Als u ’s morgens de gordijnen open doet, staat u versteld van het mooie uitzicht. U ziet direct een aantal wandel- en fietspaden die u door de mooiste delen van de verschillende dalen en dorpjes leiden en u het gevoel geven dat u in het buitenland bent. Haal wandelkaarten en leeft u naar hartenlust uit op een van de prachtige wandelroutes; variërend van kort en ontspannen tot lang en inspannend. Wilt u even op adem komen van de activiteiten? Schuif dan gezellig aan bij een van de vele terrasjes van Gulpen, Valkenburg of Maastricht.

 

Bungalow in Zuid-Limburg

De huisjes zijn functioneel en knus ingericht en volledig gericht op het deelnemen aan veel buitenactiviteiten: wandelen, golfen, fietsen, mountainbiken, wielrennen en hardlopen. De bungalows zijn ingericht voor groepen van 2 tot 6 personen. Bent u opzoek naar accommodaties voor grotere groepen? Kijk dan eens bij onze grotere vakantiehuizen in Gulpen. Parkeren doe je direct naast de huizen zodat je vrij uitzicht houdt. Er zijn gemiddeld 2 parkeerplaatsen per bungalow.

 

Faciliteiten bungalowpark in Zuid-Limburg

Ons bungalowpark is gelegen naast Camping Osebos. Op dit terrein bevindt zicht het zeer aangename restaurant Cup&Vino waar u binnen of op het terras heerlijk kunt lunchen, dineren of een lekker speciaalbiertje kunt proeven. Pizza's worden in een speciale houtoven voor u gebakken en de koffie is beroemd tot in de weide omtrek. Neem alvast een kijkje in de menukaart.

 

Bungalow huren in Gulpen?

Wilt u direct een bungalow huren of de beschikbaarheid checken? Dat kan. Gebruik daarvoor per bungalow het online reserveringssysteem. Heeft u meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Samen gaan we graag op zoek naar een bungalow die perfect aansluit bij uw wensen. Benieuwd naar onze andere vakantiehuizen in Zuid-Limburg. Lees er hier meer over.