Onze bungalows in Gulpen, Zuid-Limburg

De bungalows zijn gelegen in ‘the Dutch Mountains’ in een van de mooiste dalen van Zuid-Limburg. Uitkijkend over de camping met een zwembad en veel speelmogelijkheden voor de kleintjes en ook voor de grotere gasten. Achter de bungalows ligt een eigen bos waar kinderen naar hartelust kunnen ravotten, spannende avonturen kunnen beleven of verstoppertje kunnen spelen met papa en mama.

Als je ’s morgens de gordijnen open doet, sta je versteld van het mooie uitzicht. Je ziet direct een aantal wandel- en fietspaden die je door de mooiste delen van de verschillende dalen en dorpjes leiden en je het gevoel geven dat je in het buitenland bent. Haal wandelkaarten en leef je naar hartelust uit op een van de prachtige wandelroutes; variërend van kort en ontspannen tot lang en inspannend. Wilt u even op adem komen van de activiteiten? Schuif dan gezellig aan bij een van de vele terrasjes van Gulpen, Valkenburg of Maastricht.

De huisjes zijn functioneel en knus ingericht en volledig gericht op het deelnemen aan veel buitenactiviteiten: wandelen, golfen, fietsen, mountainbiken, wielrennen en hardlopen. De bungalows zijn ingericht voor groepen van 2 tot 6 personen. Parkeren doe je direct naast de huizen zodat je vrij uitzicht houdt. Er zijn gemiddeld 2 parkeerplaatsen per bungalow.

Restaurant Cup&Vino

Op het terrein van de naastgelegen Camping Osebos bevindt zicht het zeer aangename restaurant Cup&Vino waar u binnen of op het terras heerlijk kunt lunchen, dineren of een lekker speciaalbiertje kunt proeven. Pizza's worden in een speciale houtoven voor u gebakken en de koffie is beroemd tot in de weide omtrek. Neem alvast een kijkje in de menukaart.

Gemakkelijk online reserveren

Wilt u direct een bungalow huren of de beschikbaarheid checken? Dat kan. Gebruik daarvoor per bungalow het online reserveringssysteem. Heeft u meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Samen gaan we graag op zoek naar een bungalow die perfect aansluit bij uw wensen.