Ons Kasteel

 

Kasteel huren Ardennen

We vertellen u graag wat meer over een wel erg bijzondere locatie: Chateau de Presseux. Dit authentieke kasteel in de Ardennen is het ultieme decor voor een romantische bruiloft, maar ook voor een evenement, seminar, of bedrijfsuitje.

 

Kasteel huren België als trouwlocatie

Gaat u binnenkort trouwen en wordt het een echt sprookjeshuwelijk? Maak deze ervaring helemaal compleet door te kiezen voor een bijzondere trouwlocatie: een kasteel. En niet zomaar een kasteel, we hebben het hier namelijk over Chateau de Presseux in Sprimont (Belgische Ardennen), niet ver van Limburg. Dit authentieke kasteel heeft alles wat u zich maar kunt voorstellen: van uitbundige kroonluchters tot een prachtig landgoed eromheen.

Ziet u uw trouwerij al helemaal voor u in een kasteel? Deze trouwlocatie in de Ardennen kunt u eenvoudig via onze website huren. Klik op de button hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

 

Kasteel huren Ardennen voor zakelijk gebruik

Een eerste indruk is vaak alles. En een betere eerste indruk kunt u niet maken, dan met Chateau de Presseux. Dit begint al wanneer mensen aankomen op het prachtige landgoed en gaat nog veel verder bij het zien van de authentieke elementen die altijd bewaard zijn gebleven in het chateau. Het kasteel ademt echt nog een stuk geschiedenis uit. De perfecte locatie voor een evenement, seminar of voor een bedrijfsuitje met collega’s.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om deze luxe groepsaccommodatie in de Ardennen te huren? Klik op onderstaande button voor meer informatie.

 

 

Over Chateau de Presseux

Het landgoed bestaat uit het kasteel, een koetshuis, het rentmeesterhuis en een echte authentieke kapel. In totaal heeft het chateau 24 slaapkamers, met in totaal ruimte voor 60 personen. De feestgelegenheid is geschikt tot ongeveer 150 personen. Het chateau ligt in het plaatje Sprimont, midden in de Belgische Ardennen.

Deze locatie bereikt u in slechts 30 minuten vanuit Maastricht en ongeveer 2 uur vanaf Utrecht. Wilt u meer weten over een kasteel huren in de Ardennen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de chat op onze website, via mail of telefonisch door te bellen naar +31 (0) 434501180.