2 last minutes gevonden

Spontane plannen om op vakantie te gaan? Dan bent u op de juiste pagina. Bij de Wijngaard bieden we namelijk ook regelmatig last minute aanbiedingen. Het grote voordeel van last minutes zijn de prijzen, die een stuk lager zijn dan de reguliere prijzen. Bij last minutes gaat het om beschikbaarheid in een specifieke periode. Het is dus aan te raden om deze pagina regelmatig te bezoeken voor nieuwe aanbiedingen.

Geniet u straks last minute van een vakantiehuis of bungalow in Zuid-Limburg, de Belgische Ardennen, het Land van Herve, de Cote d’Azur of de Voerstreek? Bekijk hieronder de last minutes van dit moment.

Last minute Limburg

Er is niets leuker dan een spontane vakantie. En Limburg is dan de perfecte bestemming! Veel van onze vakantiehuizen en bungalows bevinden zich in Zuid-Limburg. En dat is niet voor niets, er is hier voor iedereen een activiteit naar wens te vinden. Van wandelen in het Heuvelland, tot actie in de skihal in SnowWorld of avontuur in de grotten van Valkenburg. Bij de Wijngaard bieden we regelmatig last minutes naar Limburg. Wanneer u kiest voor een last minute aanbieding profiteert u altijd van een scherpe prijs. Zo wordt een weekend, midweek of weekje weg nóg leuker.

Last minute Ardennen

Een andere populaire vakantiebestemming zijn de Belgische Ardennen. Een prachtig bosrijk landschap, veel sportieve activiteiten en een rijke geschiedenis met kloosters en kastelen. Klinkt goed toch? En dan hebben we nog meer goed nieuws: ook in de Ardennen bieden we regelmatig last minute aanbiedingen. Een last minute verblijf in een bungalow of vakantiehuis scheelt vaak flink in prijs omdat het gaat om een bepaalde periode. Ook voor grotere groepen is een last minute aanbieding mogelijk.

Last minute vakantiehuis of bungalow boeken?

Op deze pagina verversen we dagelijks de selectie last minutes. Het boeken van een last minute vakantie in Limburg of de Belgische Ardennen is erg eenvoudig. Kies uw favoriete vakantiehuis of bungalow, bekijk het last minute aanbod, vul uw gegevens in – en klaar! Tijd om te genieten. Zit uw ideale vertrekperiode er niet tussen? Kijk dan op onze website naar alle vakantiehuizen en bungalows.